Maas Vastgoedonderhoud, verbeterd

Over ons

Historie

Waar het in 1921 begon met ‘J. Maas en Zoon’, vanaf de 60-er jaren met ‘Maas Schilderwerken’, is onze naam sinds 2018 Maas Vastgoedonderhoud. Een naam waar we trots op zijn en die onze werkzaamheden volledig beschrijft. Wij zijn een modern en innovatief familiebedrijf dat zich al bijna 100 jaar een expert mag noemen op het gebied van vastgoedonderhoud.

De historie van Maas Vastgoedonderhoud
Missie, visie en kernwaarden

Maas vastgoedonderhoud is een modern familiebedrijf opgericht in 1921. We zijn een betrouwbare partner, en leveren zowel technisch als esthetisch uitstekend onderhoud in relatie tot de financiële middelen en de gewenste kwaliteit van onze opdrachtgevers. Wij zijn verantwoordelijk voor het resultaat zowel in financieel opzicht als voor de technische prestatie, waar bij gebruikerstevredenheid een belangrijke rol speelt.

Huidige pand van Maas Vastgoedonderhoud
Huidige pand van Maas Vastgoedonderhoud

Wij streven naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers om zowel de continuïteit van onze organisatie, als het partnerschap te waarborgen. Voor onze medewerkers zijn wij een stabiele en betrouwbare werkgever, waarbij inzet, collegialiteit, ontplooiing en opleiding speerpunten zijn. We gaan bewust om met onze samenleving en in onze bedrijfsvoering gaan wij respectvol om met het milieu, door onze “footprint” voortdurend ter discussie te stellen.

Lees hier het artikel over Maas Vastgoedonderhoud in de RegioBusiness.

Maas Vastgoedonderhoud, verbetert